Skip til hoved indholdet
    Hjem Vores tilbud Stofmisbrugsbehandling

Stofmisbrugsbehandling

Stofmisbrugsbehandling i Rusmiddelcenter Silkeborg er et tilbud til dig, som oplever problemer med brug af hash og andre stoffer og som gerne vil en forandring.

Alle kan henvende sig

Rusmiddelcenter Silkeborgs tilbyder behandling med fokus på dig.

Du kommer i gang ved at ringe til os på 89 70 47 00 + 2 og fortælle hvad du gerne vil have vores hjælp til og så booker vi en tid til en afklarende samtale hos en af vores behandlere.

Det er muligt at få mere end én afklarende samtale.

Individuel behandling 

Du bliver tilknyttet en fast behandler, og sammen aftaler I dit forløb. Det er forskelligt, hvad vi taler om i behandlingen, men der vil altid være et fokus på forbruget af rusmidler. Du kan f.eks. arbejde med at lave en målsætning, finde motivation og forebygge tilbagefald.

Medicinsk behandling

Har du brug for medicinsk behandling, kan du ringe på telefonnummer 89 70 47 00 + 2. Så aftaler vi tid til en afklarende samtale, en indskrivningssamtale og en lægesamtale.

I Rusmiddelcenterets klinik udleverer vi substitutionmedicin - Suboxone, Subotex og Metadon - til de borgere, som er afhængige af opioider. For at modtage medicinsk behandling skal man samtidig være i ambulant social misbrugsbehandling. 

Vi har åbent på hverdage 8.30 - 10.00 og 11.30 - 12.00

Telefontid hverdage 10.00 - 12.00 på 89 70 47 00 + 1.

Rusmiddelcenteret har tilknyttet en speciallæge, som varetager den medicinske behandling. Alle har mulighed for at få en vejledende samtale med vores læge, også hvis du ikke har behov for substitutionsbehandling. 

Vores centersygeplejerske indgår i et samarbejde med klinik, læger og behandlere om at styrke den sundhedsfaglige indsats i Rusmiddelcenter Silkeborg, ligesom hun også koordinerer hepatitisindsatsen samt vacciner for hepatitis A og B.

Rusmiddelcenter Silkeborg

Færgevej 1

8600 Silkeborg

Telefon: 89 70 47 00 + 2
Rusmiddelcenter@Silkeborg.dk